من یک عدد عاشق رشته هستم

خیلی دوست دارم

به حد مرگ رشته دوست دارم

رشته خالی دم نکشیده بدون مایع ماکارونی دوست دارم

با مایعم دوست دارم

هر چقدرم رشته نازک تر خوشمزه تر

یعنی بین رشته ها از همه بیشتر عاشق ورمیشلم

بعضی وقتا ابو میذارم جوش بیاد بعد یکی دو تا حلقه ورمیشل میندازم داخلش.نرم بشه.نمک میزنم میخورمشخالی خالی

تازه رشته ها رو هم به هیچ وجه اصلا نباید بشی.همونجوری دراز دراز باید بپپزی.مگه برنجه که میشنش؟!!اگه غذای کوتاه میخواین خب برنج بخورین چرا ماکارونی رو میشین اخه؟

امشبم ساعت ۱ نصف شب دست به کار شدم.تا ۳ که ماکارونی اماده شد.بعدشم خوردم و میدونم خیلی بیشتر حد مجاز خوردم و فردا حالم خیلی بد میشه و عواقب خیلی بدی در انتظارمه.

ولی به اون لحظه که سیفیریچی صدا میده و وارد دهن میشه و انقدر کیف میده،می ارزید

 


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها